20. april 2024
Mads Bobjerg Larsen. Foto: Rolf Larsen.

Mads Bobjerg Larsen. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Holbæk B&I hænger stadig fast med det yderste af neglene i drømmen om at forblive i 2. division - på trods af nederlag i dagens kamp mod Middelfart.

Holbæk B&I hænger stadig fast med det yderste af neglene i drømmen om at forblive i 2. division – på trods af nederlag i dagens kamp mod Middelfart.

Holbæk havde lørdag eftermiddag besøg af Middelfart hjemme i Sportsbyen. Ude var Jeppe Illum, som afsonede den første af to dages karantæne efter udvisningen i sidste uges kamp mod Holstebro.

Mads Bobjerg Larsen bragte Holbæk foran 1-0 efter godt tyve minutter.

Det var eneste scoring i første halvleg.

Et kvarter efter pausen udlignede Middelfart til 1-1 på mål af Peter Dahl Kristensen.

Med ti minutter tilbage blev Middelfart tilkendt straffespark og det udnyttede Casper Johansen til fulde, da han sendte bolden i Holbæks mål til slutresultatet 1-2.

Hos Holbæk B&I kan man glæde sig over, at Næsby, der ligger på den afgørende 10. plads, også tabte sin kamp mod Dalum IF og dermed ikke fik flere point. Der er derfor stadig to point mellem Holbæk B&I på 11. pladsen og Næsby.