10. juni 2023
Arkivfoto: Michael Johannessen.

Der bliver ingen Sankthansfest i Strandparken i år. Arkivfoto: Michael Johannessen.

Heller ikke i år bliver der Sankt Hansfejring i Strandparken.

Arkivfoto: Michael Johannessen.
Der bliver ingen Sankthansfest i Strandparken i år. Arkivfoto: Michael Johannessen.
Heller ikke i år bliver der Sankt Hansfejring i Strandparken.

Der er tradition for, at Holbækkerne mødes til Sankt Hansfest med bål og taler i Strandparken. Sådan har det været i mange år. Men sidste år måtte arrangementet aflyses på grund af den verdensomspændende Coronavirus-pandemi. Sådan er det også i år.

Der samles som regel mellem 3.000 og 5.000 mennesker i strandparken til Sankt Hans, og det er kommunens vurdering, at det vil være risikofyldt at samle en så stor gruppe mennesker. En risiko, som man ikke ønsker at løbe. Det ville samtidig være logistisk og ressourcemæssigt umuligt at gennemføre arrangementet med corona-pas og zoner.

Leave a Reply