26. maj 2024

Foto: Pixabay.

Går du med drømmen om, at blive popstjerne og kendt fra tv? - så er muligheden der, nå det populære show X Factor kommer til Holbæk.

Foto: Pixabay.

Går du med drømmen om, at blive popstjerne og kendt fra tv? – så er muligheden der, nå det populære show X Factor kommer til Holbæk.

Onsdag d. 19. maj har du mulighed for at lade din sangstemme blive hørt, når der er pop-up casting på Holbæk Bibliotek. Dermed undgår du en tur til Aarhus eller København til de officielle precastings i august, hvor køen er ufattelig lang – det kan kaldes en stor “forlomme”.

Det er ikke dommertrioen fra TV du skal synge for på biblioteket, men programmets castere.

Ved castingen skal du som minimum synge ét vers og et omkvæd af en sang, som bliver filmet til intern brug. Hvis du imponerer casterne, har du chancen for at komme videre til auditions i efteråret, hvor du skal synge foran dommerne.

Har du fået lyst til at gå til casting på X Factor, eller kender du en ven, en kollega eller et familiemedlem som skal have chancen, så er det bare at møde op. Det foregår onsdag d. 19. maj mellem klokken kl. 13.00 og 18.00 på Holbæk Bibliotek.

Du kan se mere om regler og betingelser for deltagelse i castingen på: https://tv.tv2.dk/2021-05-03-nye-talenter-soeges-nu-kan-du-komme-til-pop-up-casting-i-hele-landet