16. april 2024

Arkvofot: Rolf Larsen.

Der kom point på kontoen, da Holbæk B&I lørdag eftermiddag tog imod Frem på banen i Holbæk Sportsby.

Der skulle gå 36 minutter før kampens første mål blev scoret. Det var Holbæks Jonas Bengtson, som sørgede for at hjemmeholdet kom på scoringstavlen.

I 70. minut blev Holbæk tildelt straffespark, som Jeppe Illum eksekverede og sendte for Frems målmand Andreas Beck Larsen til 2-0.

Tarik Mourhrib sikrede Holbæk et sidste mål, da han i 83. minut gjorde det til 3-0.

I tillægstiden forsøgte Holbæk med et skud mod målet langt udefra, det optimistiske forsøg til trods, så lykkedes det ikke, at score yderligere.

Holbæk udnyttede de chancer de fik, mens Frem måtte se, at ikke meget virkede for københavnerne.

På trods af lørdagens sejr ligger Holbæk nede på 12. pladsen i puljen med 20 point. Holbæk har vundet blot 6 af 19 kampe, spillet to uafgjort og tabt 11.

På lørdag skal Holbæk så tage turen til Tønder, for at møde FC Sydvest 05 Tønder i 20. spillerunde. Den kamp fløjtes i gang kl. 13.00.