Narkobilist anholdt med mindre mængde narkotika og dopingmidler

Politiet standsede onsdag eftermiddag en 19-årig mand fra Mørkøv i en personbil på rasteplads Kornerup på Holbækmotorvejen ved Gevninge.

Der var mistanke om, at den 19-årige var påvirket af narkotika under kørslen. Han blev derfor sigtet for narkokørsel og anholdt med henblik på udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Da han blev visiteret i forbindelse med anholdelsen fandt politiet ham i besiddelse af 0,1 gram amfetamin, og ved den efterfølgende ransagning af bilen fandt politiet et pilleglas med 15 piller indeholdende ulovlige dopingmidler.

Sigtelserne mod den 19-årige blev derfor udvidet til at omfatte den ulovlige besiddelse af narkotika og dopingmidler, men han blev løsladt efter udtagelsen af blodprøven i anledning af mistanken om narkokørsel.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at den 19-årige vil høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.

Leave a Reply