Nye kræfter skal til: Lars Feist færdig som træner i HB&I

Cheftræner Lars Feist. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Lars Feist er færdig som cheftræner i Holbæk B&I. Arkivfoto: Rolf Larsen.


Lars Feist er færdig som cheftræner for Holbæk B&I’s 2. divisions hold.

Bestyrelsen og den sportslige ledelse har vurderet, at der skal en ny mand i spidsen for 2. divisionsholdet i HB&I.

Det meddelte klubben i en pressemeddelelse onsdag.

Lars Feist har været en del af 1.holdet i HB&I siden sommeren 2017. Først som assistenttræner og sidenhen som cheftræner. Men nu mener bestyrelsen, at det er nødvendigt med nye kræfter så der kan holdes fokus på 1. holdets overlevelse i en sæson, hvor holdet ligger i bunden af 2. division.

-Vi vil gerne takke Lars for hans tid og indsats i klubben. Lars efterlader sig et aftryk i HB&I, hvor der vil stå respekt om både hans hårde arbejde for 1.holdet og hans involvering i udviklingen af klubben som helhed. Den indsats sætter vi stor pris på, siger HB&I’s formand, Nicolai Winther-Stokholm og tilføjer:

– Men en enig bestyrelse og sportsligt udvalg har vurderet, at der skal nye kræfter til nu og her, i et forsøg på at forløse potentialet i truppen og få flest mulige point i sæsonens sidste ni kampe, hvor fokus er på overlevelse i 2. division. Bestyrelsen har derfor bedt talent- og sportschef Klaes Egel Rasmussen om at stå i spidsen for trænerteamet de resterende kampe i sæsonen.

Lars Feist: Har været glad for min tid i klubben
Den nu afgåede cheftræner har forståelse for bestyrelsens beslutning:

-Jeg har til det sidste troet på, at vi kunne vende situationen og få sikret os i rækken, men jeg har forståelse for bestyrelsens beslutning. Det ændrer ikke på, at jeg har været glad for min tid i klubben og ønsker den, og menneskerne i den, alt det bedste.”

I den resterende del af sæsonen vil den øvrige stab omkring 2. divisionsholdet fortsætte uændret, mens Klaes Egel Rasmussen vil stå i spidsen for trænerteamet.

Leave a Reply