26. april 2024

Lørdag eftermiddag tog Holbæk B&I imod VSK Århus i Sportsbyen.

Da de to hold mødtes i efteråret tog Holbæk sejren hjem på et mål af Mads Bobjerg Larsen. Men denne gang, skulle det gå anerledes.

Kampen var knap nok startet, før gæsterne fra VSK Århus kom foran. Det skete på et mål af Malthe Harbo Boesen blot to minutter inde i kampen.

På trods af et par muligheder til Holbæk, bl.a. et frispark fra Malte Sjørslev, så lykkedes det ikke hjemmeholdet, at komme på scoringstavlen før pausen.

Efter pausen havde Holbæk fået lidt mere gang i sit spil, men det blev ikke for alvor farligt for århusianerne, der i 75. minut udbyggede føringen, da Jonas Spornberger sendte bolden i Holbæks mål til 0-2 efter et hjørnespark.

Holbæks næste kamp spilles lørdag d. 27. marts. Det bliver også mod en århusiansk klub, nemlig Aarhus Fremad. Kampen spilles kl. 14.00 på Robotize Park.