19. april 2024

Holbæk B&I fik sin sag for, da holdet lørdag eftermiddag var på besøg hos B93 I Sundby Idrætspark i fårets første kamp i 2. division.

B93 kommer foran allerede i første minut på et mål af Jeppe Erenbjerg. Fem minutter efter udbygger Mican Atici hjemmeholdets føring til 2-0.

Godt et kvarter inde i kampen får Jeppe Erenbjerg igen et mål noteret, da han scorer til 3-0. Igen gik der blot fem minutter, så sendte Mican Atici bolden i Holbæks mål til 4-0.

Holbæk har trods hjemmeholdets overlegenhed gode muligheder og i 27. minut lykkes det så for Holbæk at komme på scoringstavlen, da Malte Sjørslev gør det til 4-1.

Sjørslevs mål er det sidste inden pausen.

Syv minutter inde i 2. halvleg kan B93 fejre endnu en scoring, da Souheib Dhaflaoui gør det til 5-1.

Et kvarter senere sørger Tarik Mourhrib for, at reducere til 5-2. Tarik Mourhrib har i øvrigt tidligere spillet for B93 både i ungdomsårene og som senior.

Med fire minutter tilbage får Jeppe Illum sit andet gule kort, og det veksles af dommeren til en udvisning.

Selvom Holbæk er i undertal, et først i tillægstiden, at B93 får udnyttet det faktum til at lave endnu et mål, denne gang Daniel Gharabaghi Stückler.

Kampen ender således med en 6-2 sejr til B93.