Fire nye kvikteststeder åbner i Holbæk Kommune

Fra på mandag, d. 8. marts, åbner nye kvikteststeder i Jyderup, Tølløse, Svinninge og Regstrup.

Kviktest er en vigtig del af indsatsen mod spredning af Covid-19, og det er håbet, at flere vil lade sig teste, hvis det er nemmere, at komme til et teststed.

Det glæder borgmester i Holbæk Kommune, Christina Krzyrosiak Hansen, at det nu bliver nemmere for borgerne at lade sig teste.

-Jeg er rigtig glad for, at der åbner fire nye kvikteststeder i vores lokalområder, så der bliver kortere afstand til en testmulighed. Så fra på mandag d. 8. marts får vi endnu flere muligheder for nemt og gratis at lade os teste. Vi er i gang med en gradvis genåbning af vores samfund. Så jeg kan kun opfordre til, at man regelmæssigt bliver testet, hvis man selv eller andre i familien møder på arbejde eller i skole. Lige nu er det vigtigere end nogensinde, at vi overholder anbefalingerne om af holde afstand og spritte af, da det i den kommende tid bliver afgørende for, hvad vi yderligere kan få genåbnet, fortæller Christina Krzyrosiak Hansen.

Kviktest kræver ikke tidsbestilling og bliver nu foretaget med den nye testmetode, hvor en mindre pind end før, sættes op i næsen. Svaret er almindeligvis klar efter ca. 15 minutter.

Hurtigtest kan bruges, hvis man ikke har symptomer, ikke er nær kontakt og er over 12 år.

Hvis man er nær kontakt til en smittet eller har symptomer, som kunne være COVID-19 skal man have foretaget en PCR-test (i halsen). Det foregår stadig på Rebslagervej 15, 4300 Holbæk. Åbent alle dage kl. 9.00-20.30. Der skal bestilles tid via www.coronaprover.dk for at få en PCR-test.

Fakta: Her åbner de lokale kvikteststeder

Jyderup:
Skarridsøsalen
Skarridsøgade 37
4450 Jyderup
Åbent mandag, onsdag, torsdag og lørdag, kl. 9.00-19.00.

Tølløse:
Tølløse Hallen
Sportsvej 2
4340 Tølløse
Åbent mandag, onsdag, torsdag og lørdag, kl. 9.00-19.00.

Svinninge:
Svinninge Forsamlingshus
Hovedgaden 97
4520 Svinninge
Åbent tirsdag, fredag og søndag, kl. 9.00-19.00.
(Adresse ændret d. 8. marts 2021 til Svinninge Forsamlingshus)

Regstrup:
Vommevad Forsamlingshus
Søstrupvej 82
4420 Regstrup
Åbent tirsdag, fredag og søndag, kl. 9.00-19.00.

Herudover er der fortsat kvikteststed på
Musikhus Elværket
Gasværksvej
4300 Holbæk
Åbent alle dage kl. 8.00-20.00.

Leave a Reply