PostNord Danmark Rundt får etapestart i Holbæk

Der bliver igen cykelfest i Holbæk når PostNord Danmark Rundt får etapestart i Holbæk. Billedet her er fra løbet i 2017. Foto: Alex Christensen


Det bliver helt sikkert festligt når cykelløbet PostNord Danmark Rundt med kører gennem vores kommune.

Onsdag blev ruten for PostNord Danmark Rundt afsløret og dermed også, at 4. etape vil komme til at starte i Ahlgade i Holbæk og slutte i Kalundborg. Undervejs vil rytterne køre igennem bl.a. Tølløse, Mørkøv og Jyderup.

Borgmester Christina K. Hansen skyder løbet i gang fra Ahlgade klokken 13.00 – i første omgang med en neutraliseret start, hvor feltet i samlet flok vil køre via Kalundborgvej og Stenhusvej til Sportsbyen, hvor løbet for alvor sættes i gang kl. 13.10.

4. etape køres fredag den 13. august.

Leave a Reply