Haveaffald og betonfliser på jernbanesporet ved Knabstrup Station

Lørdag aften klokken 20.51 modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse fra Bane Danmark om, at der nu for tredje dag i aften i træk var fundet fremmedlegemer på jernbanesporet lige før Knabstrup station ved Ventedgårdsvej.

Bane Danmark oplyste, at der netop var fundet en del haveaffald på jernbanesporet, medens der de to foregående dage var fundet en træstamme og betonfliser.

Togene ankommer til stationen med lav hastighed, så der har ikke været faretruende situationer for de rejsende, men Bane Danmark undrede sig naturligt over, at fremmedlegemer blev anbragt på jernbanesporet i de tidlige aftentimer de seneste tre dage.

Effekterne var blevet fjernet, så togene efterfølgende kunne køre normalt på strækningen.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har kendskab til den eller de personer, der kan mistænkes for at lægge effekterne på jernbanesporet, idet der kan være tale om en overtrædelse af straffelovens bestemmelser om forstyrrelse af de offentlige samfærdselsmidler. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Leave a Reply