Læserbrev: Undren

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

“Undren”

En stille undren over den fremfærd, som vi oplever i og omkring Venstre i Holbæk Kommunalbestyrelse og ikke mindst fra Camilla Hove Lunds side, som tilsyneladende har mange ting, der skal deles i aviser og på sociale medier. Der er ingen grænser for, hvad der nu kommer op af ideer og forslag, og vi undres over, at vi ikke tidligere er blev beriget med de mange ideer og forslag fra nævnte hånd. Sjovt og underligt nok for den slags oplever vi heller ikke i Kommunalbestyrelsen, det er jo ellers der, hvor vi kan hjælpe hinanden på bedst mulige måde til glæde og gavn for vores mange borgere i Holbæk kommune.

Dialog og samarbejde på tværs af kommunalbestyrelser er nu bedst, men for Venstre handler det tilsyneladende mest om at komme i medierne, hvor vi andre kan læse forslag og ideer, som i øvrigt har det med ikke at blive effektueret endsige fulgt op på. Efter min og andres mening er det ikke måden at være et parti, som har mottoet, “Venstre ved man hvor man har” . Men sådan ser Venstre i Holbæk Kommune ikke på det. Egentlig lidt ærgerligt for det virker ikke, i hvert fald ikke på Dansk Folkeparti, så det må blive en ommer.

Og en sidste undren: de sidste par uger har vi kunnet opleve, at Camilla Hove Lund er begyndt at kalde sig selv viceborgmester både i pressen og sociale medier. Det mærkelige er, at det er hun ikke, og det ved hun godt. Endnu engang tillykke med de lånte fjer.

Med venlig hilsen fra den rigtige Viceborgmester
John Harpøth (O)
1. viceborgmester og formand for Klima & Miljø samt Formand for Ældre & Sundhed.

En kommentar

Leave a Reply