Blev ramt af lastbil: 78-årig brækkede arm og ryg

En 78-årig mand er uden for livsfare efter han mandag eftermiddag blev ramt af en lastbil på Ringstedvej i Kvanløse.

Ulykken skete kort efter klokken 14.30, da en parkeret lastbil kørte frem ved lav hastighed i en parkeringslomme samtidig med, at den 78-årige gik over vejen. Ved påkørslen kom den 78-årige ind under køretøjet.

Politi og ambulance kørte til stedet, hvor politiet afspærrede Ringstedvej i begge retninger, mens der blev arbejdet på stedet.

Det kunne konstateres, at den 78-årige havde synlige skader på underarmen. Lægehelikopteren hentede den tilskadekomne, da der var mistanke om, at han havde pådraget sig alvorlige skader, og han blev fløjet til Rigshopitalet til undersøgelse. Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi, har hospitalet senere oplyst, at den 78-årige var uden for livsfare, men at han havde pådraget sig alvorlige brud på arm og ryg.

Den chokerede lastbilchauffør, en 45-årig mand fra Hundested, havde ikke opdaget, at han ramte den 78-årige, før han kom ud af lastbilen for at handle i kiosken.

Læs også: Voldsom færdselsulykke ved Kvanløse.

Leave a Reply