I disse byer er det frækt og kinky i soveværelset


Modelfoto: M C / Pixabay


To byer i vores kommune hører til blandt Danmarks 3 mest kinky byer og to er blandt landets 25 frækkeste byer.

Den erotiske webshop Sinful har opgjort ordrene for 2020 og lavet lister over de mest sexede, de kedeligste og de mest kinky byer i Danmark ved at udregne, hvilke byer der har købt mest fetish sexlegetøj per indbygger.

Mens den mest kinky by ifølge Sinful’s opgørelse er Rødvig på Stevns, så findes nummer to og nummer tre her i kommunen.

Ved at kigge på hvor mange gange, der er købt fetish sexlegetøj i byen i forhold til landsgennemsnittet, er Sinful kommet frem til, at Tølløse, som nr. 2 har en kinkyfaktor på 1,69 og Danmarks tredje mest kinky by er Svinninge, der har en kinkyfaktor på 1,63. Til sammenligning har Rødvig en kinkyfaktor på 1,75.

Men Tølløse og Svinninge er ikke de eneste byer i Holbæk Kommune, som er med på det frække. På Sinfuls liste over Danmarks frækkeste byer ligger Store Merløse på 22. pladsen og Mørkøv på 24. pladsen – begge med en sexfaktor på 1,20.

Sexfaktoren har Sinful regnet ud på baggrund af transaktioner pr. indbygger og landsgennemsnittet er 1.

Den erotiske webshop har kigget tilbage på et vildt salgsår, hvor blandt andet Corona har fået salget af sexlegetøj til at eksplodere i Danmark og resten af Skandinavien.

-Siden foråret har vi oplevet at folk har rykket tættere sammen – også i soveværelset, og selvom det sker på en kedelig baggrund, så gør det mig glad, at folk har brugt den ekstra tid på at skabe mere leg i sexlivet, fortæller Mathilde Mackowski, medejer af Sinful.

Denne artikel er publiceret den 26. december 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply