Kørte mod ensretning ved vejarbejde

Tre bilister fulgte ikke skiltningen og står nu til både en bøde og klip i kørekortet.

Mandag eftermiddag lagde en patrulje vejen forbi Oldvejen ved Munkholmvej i Holbæk, hvor der i forbindelse med vejarbejde på Oldvejen er lavet ensrettet frem mod Munkholmvej. Politiet havde i den forbindelse fået anmeldelse om, at flere bilister ikke overholdt reglerne og fulgte den opsatte skiltning om, at der er indkørsel forbudt fra Munkholmvej op ad Oldvejen. Der er også opsat skiltning, som viser at højre- og venstresving er forbudt ned ad Oldvejen, når man kører ad Munkholmvej mod Oldvejen.

Tre bilister fulgte ikke skiltningen, men svingede ned ad Oldvejen mod ensretningen, mens patruljen var på stedet. En 26-årig mand fra Svinninge, en 37-årig mand fra Tuse og en 44-årig mand fra Skibby blev sigtet for at køre mod ensretningen og kan nu forvente en bøde og et klip i sagen.

Politiet vil fortsat lave tilsyn på stedet, så længe vejarbejdet er i gang.

Leave a Reply