Læserbrev: Millioner på vej til ungdomsuddannelserne i Holbæk

Redaktionern har modtaget nedenstående læserbrev:

Millioner på vej til ungdomsuddannelserne i Holbæk

Med aftale om finansloven har vi netop sikret et 1,6 milliarder kroner til både gymnasier og erhvervsuddannelser, i hele landet over de næste 4 år. Helt konkret vil eksempelvis Stenhus Gymnasium modtage mere end 2 millioner ekstra i 2021.

Det er penge, der fx kan bruges på flere lærere, mere tid til forberedelse, mere tid til vejledning eller feedback til den enkelte elev. Og det er i den grad nødvendigt efter årelange besparelser. Vi ved, at det vil gøre en stor forskel for alle de unge og deres lærere på skolerne.

Sidste år lykkedes vi med at få stoppet besparelserne. Grønthøsteren som den tidligere regering kørte over vores uddannelser er væk. Nu genopretter vi uddannelsesområdet og investerer igen. Og det kommer vi i SF til at presse på for, at vi fortsætter med.

Med besparelserne af banen og flere penge på vej mod ungdomsuddannelserne viser vi, at vi har sat en ny kurs for Danmark. En kurs, hvor vi investerer i vores unge mennesker og uddannelserne.

Jacob Mark, MF, undervisningsordfører SF

og

Astrid Carøe, MF, uddannelsesordfører SF

Leave a Reply