1,5 årig-dreng indlagt – fik stød på biblioteket

Arkivfoto: Pixabay

En halvandet år gammel dreng blev torsdag formiddag indlagt til observation på sygehuset efter han havde fået stød fra en forlængerledning på biblioteket i Tølløse.

Det var drengens far, som anmeldte hændelsen til politiet og fortalte at mor og søn var blevet kørt på skadestuen.

Politiet sendte en patrulje til biblioteket, og fandt her en forlængerledning med defekt stik, således at nogle strømførende ledninger var blotlagt.

Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut blev rekvireret til at kigge nærmere på forlængerledningen. Sikkerhedsstyrelsen blev også underrettet om ulykken, så en sagkyndig derfra kom også til biblioteket for at vurdere skaderne og omstændighederne ved ulykken.

Den foreløbige konklusion var, at dele af hunstikket på forlængerledningen var trådt i stykker af en ukendt person ved et uheld, så strømførende dele i hunstikket var blevet blotlagte. Drengen havde så under opholdet på biblioteket i et ubevogtet øjeblik pillet ved forlængerledningen, så han havde fået et stød. Drengen blev indlagt til observation på sygehuset, men havde det efter omstændighederne godt. Politiet afventer nu udtalelser fra de to sagkyndige myndigheder for at kunne afgøre, om nogen kan drages til strafferetlig ansvar for ulykken.

Denne artikel er publiceret den 4. december 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply