To mænd frihedsberøvet på byggeplads

I går, onsdag, foretog Udlændingeafdelingen hos Midt- og Vestsjællands Politi kontrol af en byggeplads i Vipperød for at kontrollere, om eventuel udenlandsk arbejdskraft havde de fornødne tilladelser til ophold og arbejde i Danmark.

Ved kontrollen, der fandt sted ved 9-tiden, traf politiet en 58-årig mand fra Rusland og en 51-årig mand fra Letland, som begge blev frihedsberøvet som mistænkt for overtrædelse af udlændingeloven på grund af manglende tilladelse til at arbejde i Danmark.

De to mænd blev afhørt med assistance fra tolke og forblev derefter i politiets varetægt, så de kunne få deres egen sag afgjort straks.

Begge sager skal nu forelægges Udlændingestyrelsen, som vil træffe en afgørelse om, hvorvidt de to udlændinge administrativt skal udvises af Danmark med et kortere indrejseforbud.

Leave a Reply