21. september 2023
Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen
Arkivfoto: Rolf Larsen
Søndag morgen ved 6.30-tiden skete der et færdselsuheld på Kyndbyvej i Marke ved Svinninge hvor flere biler var blevet påkørt.

En politipatrulje kørte til uheldsstedet og kunne ud fra undersøgelserne på uheldsstedet konkludere, at føreren af en personbil i vejkurven havde påkørt to parkerede biler, hvoraf den ene som følge af påkørslen var havnet i en husmur på en privat adresse.

Der var ingen personer til stede på uheldsstedet, heller ikke føreren af den bil, som formentlig var årsagen til sammenstødet.

Politiet fandt dog efterfølgende frem til den formodede fører af uheldsbilen på skadestuden, hvor han blev behandlet for en flænge i ansigtet.

Der var tale om en 26-årig mand fra Fårevejlse St., som var påvirket af spiritus og også formodedes at have været det på uheldstidspunktet. Han blev derfor sigtet for spirituskørsel og fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Det viste sig, at han også i forvejen var frakendt kørekortet.

Da han havde fået en flænge i ansigtet, antog politiet, at han ikke havde benyttet sikkerhedssele under kørslen, så han blev også yderligere sigtet for de to overtrædelser af færdselsloven i forbindelse med uheldet.

Den 26-årige kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når analyseerklæringen fra blodprøven er modtaget, og sagerne mod ham skal afgøres.