19. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Lørdag bød på endnu et nederlag, da Holbæk B&I’s 2. divisionshold var på besøg hos Frem i Valby.

Der blev ikke scoret et eneste mål i en småkedelig 1. halvleg.

I 2. halvleg var der mere gang i spillet hos både hjemmehold og gæster.

Begge hold havde flere chancer, f.eks. sendte Frem’s Jacob Pind en spids afslutning mod Holbæks mål, men målmand Frederik Hansen fik nemt afværget.

Et par muligheder mere blev det til indtil der det sidste kvarters tid for alvor blev skruet op for forsøgene.

Holbæk blev i 75. minut tilkendt frispark på kanten af feltet. Fedinand Bangsgaard forsøgte at udnytte, at Frems mur hoppede og sendte bolden fladt mod målet. Men Frems målmand Tobias Brogaard Larsen havde styr på situationen.

To minutter efter kom kampens første scoring, da Paul Ngongo bragte Frem foran 1-0.

I 80. minut havde Holbæk en mulighed, da Hamzah Abdul Nassiru sendte bolden til Victor Sørensen, der passerede Frems målmand, men det afsluttende skud sendte bolden på tværs af målfeltet.

Fem minutter efter var Holbæk igen tæt på en god mulighed, da Malte Sjørslev headede på mål efter indkast. Men Frems målmand Tobias Brogaard Larsen fik fat i bolden.

I tillægstiden cementerede Lucas Balck hjemmeholdets sejr med en scoring til 2-0.