Fuld traktorfører forsøgte at køre fra politiet

Torsdag eftermiddag måtte politiet indlede jagten på en formodet spirituspåvirket trafikant – selvom den forfulgte kørte hasarderet, var der ikke tale om, at det foregik med høj hastighed.

Det hele startede, da en politipatrulje kl. 13.15 gav tegn til føreren af en traktor på Skarridsøgade i Jyderup om at standse til en rutinekontrol.

Føreren standsede dog ikke det store køretøj, men flygtede fra patruljen igennem Jyderup by, hvor han kørte på fortov, cykelsti og herefter ud på en mark.

Det lykkedes politiet at standse traktoren på Holbækvej.

Traktorføreren var en 65-årig mand fra Jyderup, som var påvirket af spiritus over det tilladte. Han var desuden frakendt førerretten og der var ikke tegnet den lovpligtige ansvarsforsikring på traktoren.

Den 65-årige blev sigtet for de mange færdselslovsovertrædelser, både for den hasarderede kørsel væk fra politiet, spirituskørsel, kørsel i frakendelsestiden og manglende forsikring.

Han blev anholdt for at få udtaget en blodprøve, som skal vise, hvor høj hans promille var under kørslen. Efter blodprøveudtagelsen blev han løsladt, men kan forvente at høre mere fra politiet i sine sager.

Denne artikel er publiceret den 13. november 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply