Ta’ til julemarked hos Tuse Næs Kunsthåndværk

Arkivfoto: Pixabay.


Tuse Næs Kunsthåndværk holder julemarked over fire dage.

Det er hyggeligt at tage til julemarked hos Tuse Næs Kunsthåndværk, og derfor har det også været med en hvis ængstelighed, om det nu også kunne lade sig gøre at besøge markedet i disse corona-tider. Tuse Næs Kunsthåndværk har været i kontakt med Sundhedsstyrelsens hotline, for at sikre sig, at markedet kan gennemføres, og det kan det godt, når de gældende regler i forhold til COVID-19 overholdes.

Julemarkedet holdes i år over fire dage, det giver mulighed for, at besøgende kan spredes lidt mere. Desuden har man udvidet caféen med et 60 kvadratmeter stort opvarmet telt på gårdspladsen i den firlængede gård, hvor man kan nyde frokost, kaffe, kage, glögg og æbleskiver.

Butikken vil igen i går emme af jul, med masser af flot julepynt og julegaveideer og i stuehuset vil der også i år være gæsteudstillere, som fremviser deres smukke kunst og kunsthåndværk.

Julemarkedet finder sted i dagene 5. – 8. november, kl. 11-17 på Uglerupvej 31 i Uglerup.

Leave a Reply