24. april 2024

Det blev til en tiltrængt sejr for Holbæk B&I, da holdet i dag mødte Holstebro hjemme i Holbæk Sportsby.

Det blev en kamp, hvor dommer Morten Bach Jepsen havde rigeligt at se til, inden kampen var overstået, hvade han uddelt fem gule og to røde kort.

Malte Sjørslev sørgede for, at Holbæk kom foran 1-0, da han 15 minutter inde i kampen scorede 1. halvlegs eneste mål.

Det var Holbæk, som sad på spillet i stort set hele kampen. Holstebro, der ligger i bunden af puljen, holdt sig mest på egen banehalvdel, men i sær i 2. halvleg kom det til infights, det kostede gæsterne to røde kort.

Med to mand i overtal de sidste minutter, lykkedes det Holbæk at få to mål mere – begge leveret af Jonas Bengtson, som dermed sørgede for slutresultatet 3-0 til Holbæk.