Dit barns hemmelige liv

En ny kampagne sætter fokus på barnets liv når det er uden for hjemmet. Foto: Joe Kniesek


En ny kampagne skal give indblik i børnenes hverdag i børnehuse og dagplejehjem, og sætte fokus på de pædagogiske medarbejderes faglighed og målrettede arbejde med børnenes læring og trivsel.

Kampagnen hedder ”Dit barns hemmelige liv” – en henvisning til al den udvikling og aktivitet, der sker i et barns liv, i den del af dagen, hvor det er væk hjemmefra.

For der sker virkelig meget i børnenes liv i dagtilbuddene. Nogle steder er børnene små forskere, hvor dagligdagen er fuld af oplevelser med dyr, naturen og dens kræfter. Nogle steder er det bevægelse i form at aktive lege, dans og idræt, der er omdrejningspunktet for børnenes udvikling. Atter andre steder er det kreativiteten og det kunstneriske, der er i centrum.

Uanset hvad, er målet, at børnene udvikler sig, bliver udfordret, lærer noget og trives – alt sammen gennem aktiviteter sammen med andre børn.

Kampagnen ”Dit barns hemmelige liv” består af en central hjemmeside www.dagtilbud.holbaek.dk, hvor der er film, tekst og billeder, der alle fortæller historier om børnenes hverdag.

Udover hjemmesiden vil der også køre en biografreklame frem til den 2. januar, ligesom der vil være aktiviteter på de sociale medier.

Denne artikel er publiceret den 9. oktober 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply