Drabet på Zobair Saidi: 27-årig dømt for sin andel

En 27-årlig mand er i dag blevet idømt 12 års fængsel for sin rolle i drabet på Zobair Saidi i april sidste år.

Det skriver Ekstrabladet.dk, som også skriver, at den nu dømte i retten fortalte meom, hvad der udspillede sig inden og på den fatale aften i april 2019. Han hjalp to Bandidos-medlemmer med at lokke Zobair Saidi i et baghold, fordi den dræbte ved to lejligheder havde ‘rullet’ den dømte for penge og hash.

Zobair Saidi skulle afstraffes af Bandidos for at have kastet en molotov-cocktail mod en bil ved Bandidos daværende klubhus i Østerstræde i centrum af Holbæk og for at have taget del i et angreb mod selvsamme hus.

Sammen med sin kæreste -som allerede er dømt i sagen- lokkede han Zobair Saudi til Ladegårdsparken, hvor han blev skudt.

Den dømte har hele tiden nægtet sig skyldig.

Leave a Reply