Drabet på Zobair Saidi: 27-årig dømt for sin andel

En 27-årlig mand er i dag blevet idømt 12 års fængsel for sin rolle i drabet på Zobair Saidi i april sidste år.

Det skriver Ekstrabladet.dk, som også skriver, at den nu dømte i retten fortalte meom, hvad der udspillede sig inden og på den fatale aften i april 2019. Han hjalp to Bandidos-medlemmer med at lokke Zobair Saidi i et baghold, fordi den dræbte ved to lejligheder havde ‘rullet’ den dømte for penge og hash.

Zobair Saidi skulle afstraffes af Bandidos for at have kastet en molotov-cocktail mod en bil ved Bandidos daværende klubhus i Østerstræde i centrum af Holbæk og for at have taget del i et angreb mod selvsamme hus.

Sammen med sin kæreste -som allerede er dømt i sagen- lokkede han Zobair Saudi til Ladegårdsparken, hvor han blev skudt.

Den dømte har hele tiden nægtet sig skyldig.

Denne artikel er publiceret den 23. september 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply