Hest mishandlet: Politiet søger denne mand

Midt- og Vestsjællands Politi har offentliggjort en video af en mand, som man gerne vil have identificeret i forbindelse med sagen om mishandling af en hest i Holbæk Rideklub.

Politiet ønsker hjælp til at identificere denne mand. (Overvågningsfoto).

Videoen kan ses nederst i denne artikel.

Fredag morgen blev politiet kaldt til rideklubben, hvor den drægtige hoppe “Carli” var blevet fundet ilde tildredt. En dyrlæge vurderede, at det var nødvendigt at aflive hoppen på grund af skaderne.

Politiet har siden efterforsket sagen, og hesten er efterfølgende blevet obduceret på Patologisk afdeling ved Københavns Universitet. Den foreløbige undersøgelse viste ingen naturlig forklaring på de skader, som hesten var blevet påført.

Mand fanget på overvågningsvideo

Under efterforskninge har politiet gennemset videoovervågningen fra rideklubbens område, hvor en uidentificeret mand ses ankomme torsdag aften kl. ca. 22.48. Han formodes at have opholdt sig i rideklubbens bygninger frem til kl. ca. 01.49, hvor han ifølge videoovervågningen forlader området med en jakke over højre underarm og en flaskelignende genstand i venstre hånd.

Ud fra videoovervågningen kan den uidentificerede mand beskrives som 25-30 år, spinkel af bygning, kort hår, iført mørk jakke, herunder kortærmet bluse/skjorte, lange bukser og mørke sko. 

Politiet ønsker nu offentlighedens hjælp til at få manden identificeret, så han kan afhøres om sin færden på området.

Oplysninger om manden eller tip i øvrigt bedes givet til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 4635 1448 eller via nærmeste politiet på tlf. 114.

Overvågningsvideo fra Holbæk Rideskole. idspunktet på videoen er angivet 1 time tidligere end det reelle tidspunkt

Denne artikel er publiceret den 16. september 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply