Travl weekend: Politiet fjernede sprit- og narkobilister fra vejene

Foto: Politi.dk

Foto: Politi.dk

Politiet har i weekenden haft travlt med at fange bilister, som burde have ladet bilen stå. I alt otte bilister blev sigtet for kørsel i narko- eller spirituspåvirket tilstand – eller begge dele – alene i vores kommune.

Klokken 00.58 natten til lørdag standsede politiet en personbil på Valdemar Sejrsvej i Holbæk. Bag rattet sad en 26-årig mand fra Vipperød, som blev sigtet for at køre bil, selvom han var påvirket af både narko og spiritus.

Klokken 01.52 anholdt politiet så en 22-årig mand fra Roskilde, som kom kørende ad Annavej i Holbæk. Også blev sigtet for at køre bil i narko- og spirituspåvirket tilstand.

Forsøgte at stikke af

Lørdag eftermiddag kort før klokken 14.30 forsøgte en 47-årig mand at stikke af da færdselspolitiet ville snakke med ham. Manden endte med at blive sigtet for bl.a. narkokørsel og fik bilen beslaglagt. Det kan du læse mere om i artiklen Narkobilist forsøgte at stikke af fra politiet – nu har politiet beslaglagt bilen

Klokken 21.14 lørdag aften anholdt og sigtede politiet en 58-årig mand fra Holbæk for spirituskørsel i en personbil på Brogade i Holbæk.

Børn i bilen

Samme aften, anholdt og sigtede politiet en 34-årig mand fra Vig for spirituskørsel i en personbil på Jernbaneplads i Holbæk. Med i bilen havde han to børn. Du kan læse mere om den historie i artiklen Spritbilist havde børnene med i bilen

En 18-årig mand påkørte ved halv tre-tiden natten til søndag et autoværn på Odsherredvej. Efter ulykken blev den unge bilist sigtet for narko- og spirituskørsel. Det kan du læse mere om i artiklen Påvirket bilist bankede ind i autoværnet

Kørte 135 km/t ad skovvejen

Søndag eftermiddag klokken 16.07 målte politiet en personbil, som kørte 135 km/t ad Skovvejen ved Jyderup, hvor den maksimale hastighed er 90 km/t. Bilen blev standset og bilens fører, en 33-årig mand fra København, viste sig at være påvirket af narko. Han blev derfor sigtet for narkokørsel i al for høj fart, anholdt og taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt.

Klokken 23.45 søndag aften standsede politiet en personbil på Ahlgade i Holbæk for at lave en rutinekontrol. Bag rattet sad en 27-årig mand fra Holbæk, som det viste sig ikke havde erhvervet kørekort, og så var han også påvirket af narko. Politiet sigtede derfor den 27-årige, anholdt ham og sørgede for, at der blev udtaget en blodprøve.

Bilen havde den 27-årige lånt, så ejeren blev sigtet for at overlade sin bil til en person uden kørekort.

Leave a Reply