Overhaling gik galt – mistede herredømmet over bilen

En 26-årig mand fra Gislinge var torsdag morgen involveret i et færdselsuheld på Holbækmotorvejen.

Uheldet skete klokken 05.09 da den 26-årige ville overhale en forankørende varebil med trailer. Han kørte i første vognbane, hvor han ventede på at en bil skulle passere varebilen, så han også kunne overhale.

Da der blev frit, begyndte den 26-årige overhalingen, men ramte varebilens trailer og drejede kontra. I den forbindelse mistede han herredømmet over bilen, som snurrede rundt og ramte autoværnet.

Ifølge politiet kom ingen personer til skade ved uheldet, men køretøjerne blokerede motorvejen, så der opstod kø i den tidlige morgentrafik. Det var dog muligt for trafikken at glide stille forbi i første vognbane. Tavlevogn og autohjælp blev tilkaldt og lige før kl. 06.00 var vejen igen helt åben.

Leave a Reply