Overhaling gik galt – mistede herredømmet over bilen

En 26-årig mand fra Gislinge var torsdag morgen involveret i et færdselsuheld på Holbækmotorvejen.

Uheldet skete klokken 05.09 da den 26-årige ville overhale en forankørende varebil med trailer. Han kørte i første vognbane, hvor han ventede på at en bil skulle passere varebilen, så han også kunne overhale.

Da der blev frit, begyndte den 26-årige overhalingen, men ramte varebilens trailer og drejede kontra. I den forbindelse mistede han herredømmet over bilen, som snurrede rundt og ramte autoværnet.

Ifølge politiet kom ingen personer til skade ved uheldet, men køretøjerne blokerede motorvejen, så der opstod kø i den tidlige morgentrafik. Det var dog muligt for trafikken at glide stille forbi i første vognbane. Tavlevogn og autohjælp blev tilkaldt og lige før kl. 06.00 var vejen igen helt åben.

Denne artikel er publiceret den 3. september 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply