Holbæk B&I skal ud at rejse – endte i vest-rækken efter lodtrækning

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Mandag blev der trukket lod om pladserne i 2. Divison – og her endte Holbæk B&I i vestrækken. Det betyder mange tusinde kilometers transport for holdet i den kommende sæson.

Med placeringen i vestrækken skal Holbæk B&I hovedsageligt møde jyske og fynske hold.

Modstanderne i den kommende sæson bliver Aarhus Fremad, B93, BK Frem, Brabrand BK, Dalum IF, FC Sydvest 05 Tønder, Holstebro BK, Jammerbugt FC, Middelfart G&BK, Næsby BK, SfB-Oure FA, Thisted FC ig VSK Aarhus.

Ifølge en opgørelse som Brønshøj Boldklub har lagt på Facebook, skal Holbæk rejse i alt 5.555 km i løbet af sæsonen.

Spiller om placeringer i ny struktur
Kampprogrammet er endnu ikke klar, men turnering afvikles over 26 runder, hvor hvor alle klubber møder hinanden ude og hjemme.

Sæsonen 2020/21 bliver sidste sæson, som vi kender den. I foråret blev Divisionsforeningens klubber enige om en nu struktur, hvor 2. Divsion deles i to – en tredje og en fjerde bedste række og med Danmarksserien som den femte bedste række.

Det får betydning for afviklingen af sæsonen. Vinderen af rækken rykker op i Nordic Bet Ligaen, og nummer 2-5 placeres i den kommende tredjebedste række med nedrykkerne fra 1. division. Nummer 7-10 placeres i en ny og kommende fjerdebedste række sammen med oprykkerne fra Danmarksserien. Nummer 11-14 rykker ned i Danmarksserien.

Denne artikel er publiceret den 3. august 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply