25. juli 2024
Asfaltering arbejde

Foto: Michael Johannessen.

Asfaltering arbejde
Foto: Michael Johannessen.
Nu er arbejdet med at lægge ny asfalt på Valdemar Sejrsvej gået i gang.

Søndag aften begyndte det planlagte arbejde med fræsning- og asfaltering af Valdemar Sejrsvej-

Som vi tidligere har skrevet, er det strækningen fra Kalundborgvej til Gl. Ringsted, der skal have ny asfaldt. Det er den mest trafikerede strækning i myldretiderne og hvis vejarbejdet skulle foregå i dagtimerne, ville det give store gener for trafikken, derfor foretages arbejdet i aften og nattetimerne.
Det ventes, at arbejdet vil tage fem nætter og foregå i tidsrumet kl. 18.00 til 06.00. Mens arbejdet pågår vil der være olædning af trafikken. I dagtimerne, vil strækningen være farbar, og man kommer til at køre på enten et fræset areal eller ny asfalteret vej.

Læs også: Nu kommer der ny asfalt på Valdemar Sejrsvej

This slideshow requires JavaScript.