Vandscootere stødte sammen

Onsdag eftermiddag ved 16-tiden blev poit og ambulance sendt til området ved Holbæk Havn efter to vandscootere var stødt sammen.

En 18-årig mand fra Roskilde havde slået sit knæ, og en 13-årig pige fra Hørsholm havde fået en mindre hudafskrabning. Begge blev tilset af ambulancepersonalet uden at blive indbragt til skadestuen.

Der var tale om et uheld, hvor to vandscootere med den 18-årige og en anden 17-årig ung mand fra Roskilde som førere og med pigen som passager var sejlet tæt på hinanden, da man skulle overdrage et par solbriller fra den ene vandscooter til den anden. Da den ene vandscooter blev ”taget” af en bølge, ramte de uhensigtsmæssigt ind i hinanden, så de to personer kom lettere til skade.

Politiet kontrollerede førerne af vandscooterne og de havde begge havde det lovpligtige vandscooterbevis og var ædru, ligesom forsikringspapirerne også var i orden. Politiet foretog sig derfor ikke yderligere i anledning af anmeldelsen.

Denne artikel er publiceret den 23. juli 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply