Narkobilister med ulovlige stoffer i bilen

To unge mænd blev onsdag aften anholdt og sigtet for narkokørsel og besiddelse af euforiserende stoffer.

Omkring kl. 20.30 så en politipatrulje hvordan en personbil kom kørende ad Bjergskovvej mod øst og på Søvej foretog en uvending ved Kastrup på Tuse Næs. Patruljen besluttede sig for at lave en rutinekontrol af fører og køretøj og fik derfor standset bilen.

Føreren var en 23-årig mand fra Holbæk, som var påvirket af narko, så han blev sigtet, anholdt og taget med til blodprøveudtagelse.

Bilen blev ransaget og den 23-årige visiteret, hvor betjentene fandt 1,7 gram skunk, som han blev sigtet for at besidde.

26 gram hash
Klokken 21.20 var det så en 21-årig mand – også fra Holbæk – som blev sigtet for narkokørsel i en personbil. Han var blevet standset, da han kom kørende ad Kanalstræde.

Bilen blev ransaget og i handskerummet fandt patruljen hash, som blev kontrolvejet til 26,6 gram. Den 21-årige blev sigtet for narkobesiddelse og taget med til en blodprøveudtagelse.

Hashen blev i begge sager beslaglagt med henblik på konfiskation. De anholdte blev i begge løsladt efter blodprøveudtagelsen og kan nu forvente at høre mere, når resultatet på blodprøven kommer.

Leave a Reply