Kedeligt sommervejr i weekenden


Arkivfoto: Alexey Marcov / Pixabay


Sommerferien er over os – men vejret vil ikke rigtig følge med.

Dagen i dag byder på temperaturer mellem 16 og 11 grader. Men også på mulighed for regn hele dagen. Solen får vi ikke at se for skyer. Vind er der dog ikke meget af.

Lørdag ser lidt bedre ud med mulighed for sol om morgenen, inden skyerne igen fylder himlen, for så – måske – at lade solen titte frem sidst på eftermiddagen. Der kommer jævn vind fra nordvest og nord med vindstød af hård vind. Temperaturen vil ligge mellem 11 og 17 grader. Til gengæld er der ikke umiddelbart udsigt til regn.

Søndag fortsæter med en jævn vind fra nordvest og vest og temperaturer på mellem 11 og 17 grader. Der kan være mulighed for sol fra omkring middagstid og ud på eftermiddagen. Heller ikke søndag ser det ud til, at der kommer regn.

Du kan selv følge vejret på f.eks. dmi.dk eller vejretonline.dk.

Denne artikel er publiceret den 10. juli 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply