Bilist stak af fra færdselsuheld

En mandlig bilist stak mandag aften af fra et færdselsuheld midt i Holbæk.

Uheldet skete omkring kl. 21.50 i krydset med Valdemar Sejrsvej/Kalundborgvej/Havnevej og Ahlgade. Kvinden har forklaret politiet, at hun holdt på Valdemar Sejrsvej som bil nummer to venstresvingsbanen krydset ved Kalundborgvej, hvor hun skulle svinge mod vest. Forrest i vognbanen til lige ud kørsel holdt en personbil, som pludselig satte i bakgear og i den forbindelse påkørte den 26-åriges bil.

Den mandlige fører af den bakkende bile standsede ikke efter påkørslen, men flygtede fra stedet mod Øst ad Ahlgade mod øst.

En patrulje blev sendt til stedet og afhørte flere vidner, som havde overværet uheldet. Betjentene fik en god beskrivelse af den flygtende bil og føreren, og politiet arbejder nu på at få kontakt til ejeren af bilen, så føreren kan blive stillet til ansvar.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi kom ingen personer til skade ved uheldet.

Denne artikel er publiceret den 7. juli 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply