19. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Holbæk B&I sikrede sig i lørdags fortsat eksistens i 2.division – og det kunne onsdagens nederlag – heldigvis – ikke ændre på.

Holbæk tog på hjemmebane imod FC Sydvest 05 fra Tønder i femte runde af kvalifikationsrækken i 2.division.

Ligesom Holbæk har FC Sydvest 05 allerede sikrede sig en plads i divisionen næste år.

Med fremtiden sikrede, virkede det som om, at hverken hjemmehold eller gæster havde noget at spille for. Det blev da også en halvtam kamp.

Gæsterne havde allerede et par minutter inde i kampen en mulighed, der dog ikke resulterede i scoring og der skulle gå 37. minutter før der blev brug for scoringstavlen, da FC Sydvest 05 bragte sig foran 0-1.

Kort før pausen blev gæsterne tilkendt straffespark, lavet af Holbæks målmand. Heldigt for hjemmeholdet, blev straffesparket ekseveret skævt og bolden gik over målet.

2. halvleg gik ikke bedre.

Selvom Holbæk kom bedre med i kampen, så var det alligevel gæsterne, som fik mest ud af besværet.

Efter seks minutters spil sendte FC Sydvests Andreas Broe bolden i Holbæks mål til 0-2.

Holbæk formåede ikke, at komme til scoring og dermed vandt gæsterne kampen 0-2.