24. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Holbæk sikrede lørdag sin plads i 2. division med en sejr over Dalum IF.

Holbækkkerne havde taget turen til det fynske for at spille mod Dalum IF i 4. runde af kvalifikationsspillet i 2.division.

Dalum fik den første reelle mulighed, men bolden gik over målet. Holbæk fulgte hurtigt efter og i 5. minut sendte Mikkel Jensen bolden forbi Dalums målmand til 0-1.

Et lille kvarter inde i kampen fik Dalum udlignet efter et hjørnespark. Men dommeren fløjtede for frispark mod Dalum og målet blev underkendt.

Sommervarmen satte sit præg på kampen, der faldt i tempo frem mod pausen.

Efter pausen forsøgte hjemmeholdet at sætte sig på kampen og et par gode forsøg blev det også til for fynboerne, men Holbæk havde mere held i sprøjten og efter et godt spil blandt holbækkerne bragte Malte Sjørslev Holbæk foran 0-2.

Trods flere forsøg på at komme i angreb, lykkedes det ikke Dalum at score og Holbæk kunne derfor tage rejsen hjem over Storebælt med en 0-2 sejr og tre point i bagagen.