Krisen i Dansk Folkeparti mærkes også i Holbæk

John Harpøth. Foto: Holbæk Kommune.

Der er krise i Dansk Folkeparti både på landsplan og lokalt.

I den seneste tid har der været mange kritiske røster internt i Dansk Folkeparti som følge af, at partiet ikke klarer sig særlig godt i meningsmålingerne. En del af kritikken har været vendt mod partiets formand, Kristian Thulesen Dahl, som flere ikke mener er god til at “sælge” partiet.

Men også lokalt kradser krisen nu:

DR.dk skriver i dag, at partiets fire medlemmer i byrådet – heriblandt 1. viceborgmester John Harpøth – endnu ikke ved, om de genopstiller til Kommunalvalget næste år.

– Hvis ikke vi ser væsentlige fremskridt i forhold til fremtoningen på Christiansborg fra både Kristian Thulesen Dahl og hele ledelsen derinde, så har vi nogle helt bestemte overvejelser. For vi synes ikke, det er sjovt at kæmpe for dem på Christiansborg, hvis de har for meget fnidder, siger John Harpøth til dr.dk. på vegne af partiets fire kommunalbestyrelsesmedlemmer, der ifølge Harpøth, alle er frustrerede over situationen.

Dansk Folkepartis fire medlemmer af kommunalbestyrelsen i Holbæk er John Harpøth, Steen Klink, Asbjørn Gerting Olsson og Brian Schäffer.

Denne artikel er publiceret den 22. juni 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply