Afsløret gentagne gange uden kørekort – nu har politiet taget bilen

En 28-årig mand fra Holbæk startede torsdagen med at få beslaglagt sin bil af politiet.

Den 28-årige blev standset af politiet klokken 06.50 på Industriparken i Jyderup. Han kunne ikke forevise et kørekort, for han havde allerede kørselsforbud, og derfor måtte han ikke være fører af et køretøj.

Politiet sigtede ham for den overtrædelse af færdselsloven og gjorde ham samtidig bekendt med, at hans personbil blev beslaglagt, da han otte gange tidligere inden for de seneste tre år, var blevet afsløret i at køre bil uden førerret.

Når sagen mod ham skal afgøres i retten, vil retten også tage stilling til, om bilen kan konfiskeres.

Denne artikel er publiceret den 18. juni 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply