Ransagning afslørede kokain, steorider og masser af kontanter

En mistanke om besiddelse af narko fik onsdag eftermiddag politiet til at ransage en lejlighed i den nordlige del af Holbæk.

To 20-årige mænd var hjemme og overværede hvordan politiet, med hjælp fra en narkohund, gennnemsøgte lejligheden. Under blev der fundet flere poser med kokain, som i alt blev opvejet til en samlet vægt på 28,60 gram, lidt hash, to viagrapiller, som der ikke kunne fremvises recept på, og tyve ampuller med anabolske steroider.

Derudover fandt politiet en femcifret kontantbeløb, der blev beslaglagt på grund af mistanke om, at pengene stammede fra narkosalg.

De to mænd blev anholdt og sigtet for besiddelse af narko med henblik på videresalg, og de ulovlige stoffer og medikamenter blev beslaglagt med henblik på konfiskation.

De anholdte blev taget med til stationen til afhøring og sagsbehandling. Det blev vurderet, at der ikke var grundlag for varetægtsæfngslign, så de blev begge løsladt hen på aftenen, men kan forvente et høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Snuppet for narkokørsel
Selvom de to mænd var blevet løsladt, var politiet ikke helt færdige med at hilse på dem. Klokken 01.25 blev den ene af mændene standset af politiet i en bil på Smedelundsgade i Holbæk.

Han blev her testet med narkometeret, som viste udslag for kokain, så han blev anholdt igen, i denne omgang for at at få udtaget en blodprøve. Det var dog hurtigt klaret på Holbæk Sygehus, hvorefter den 20-årige blev løsladt, og nu kan vente også at høre fra politiet om denne sag, når resultatet af blodprøven kommer.

Denne artikel er publiceret den 11. juni 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply