Narkobilist havde narko i bilen

Søndag formiddag standsede politiet en personbil på Munkholmvej for at lave en rutinemæssig kontrol.

Føreren af bilen, en 32-årig mand fra Holbæk blev testet med narkometeret, som viste udslag for Kokain. Han blev derfor sigtet og anholdt for narkokørsel. Det viste sig, at han i forvejen var frakendt retten til at føre bil for en tidligere sag om narkokørsel.

Da betjentene ransagede bilen, fandt de en pose med hvidt pulver, som efterfølgende blev testet og kontrolvejet til at være 0,20 gram kokain. Der blev desuden fundet en lille plastflaske med omkring 10 ml klar væske, som ved test viste sig at være GHB – også kendt som ‘Fanstasy’.

Den 32-årige blev sigtet for besiddelse af narko, og de ulovlige stoffer blev beslaglagt med henblik på konfiskation.

Han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt.

Når resultatet af blodprøven kommer, vil den 32-årige høre mere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Denne artikel er publiceret den 8. juni 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply