16-årig overfaldt pige – måtte ikke låne hendes løbehjul

En 16-årig fyr fra Jyderup er blevet sigtet for vold mod en 15-årig pige fra Hørve.

Lørdag eftermiddag modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse fra den 15-årige pige, der fortalte, at hun var blevet overfaldet med slag og spark, da hun havde afslået at låne ham sit el-løbehjul.

Episoden fandt sted på Havnevej i Hanvsø.

Politiet kørte til stedet og fandt den 16-årige i området. Han blev sigtet for vold og afhørt, hvorefter han blev kørt til den institution, hvor han bor, så både institutionen og de sociale myndigheder kunne blive underrettet om sagen.

Den 16-årige kan derfor forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af sagen.

Denne artikel er publiceret den 2. juni 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply