29. februar 2024

Den nye formand for Orø forsamlingshus svinger selv potter og pander, nu hvor man ikke kan få fat på en forpagter. Foto: Jesper von Staffeldt.

Den nye formand for Orø forsamlingshus svinger selv potter og pander, nu hvor man ikke kan få fat på en forpagter. Foto: Jesper von Staffeldt.
Corona-krisen kradser, der er lavvande i kassen og nu har man måttet tænke alternativt hos Orø Forsamlingshus.

På Orø er der et forsamlingshus beliggende meget strategisk nær centrum og Holbækfærgen.

Foto: Jesper von Staffeldt.

Forsamlingshuset ejes af en forening som normalt lader en forpagter stå for den kulinariske. Men ikke i denne tid, idet man forgæves har søgt efter en ny forpagter. Derfor er en del af foreningens bestyrelsesmedlemmer med formand Henning Deurell selv begyndt at svinge potter og pander for nogle penge skulle der gerne komme i kassen. Der er nemlig en del udgifter forbundet at drive et forsamlingshus, og man er ved at kunne se bunden i pengekassen.

Der har været skrevet meget om de såkaldte hjælpepakker, men på grund af omsætningen kan forsamlingshuset ikke modtage sådanne tilskud.

Holbaekonline.dk har besøgt forsamlingshuset og fået en snak med Henning Deurell om forsamlingshusets fremtid. Se nedenstående video

1 thought on “Web-TV: Orø forsamlingshus’ fremtid

  1. Dette er virkelig god pinse humor.

    Henning – iført kokkemesterdress inkl. høj hue – rører i en gryde, hvori der opvarmes tarteletfyld fra en præfabrikeret spand af slagsen.

    Men med kokkehuen rigtig placeret er der heldigvis ikke fare for hår i maden.

Comments are closed.