1. marts 2024

Clay Green, der danner par med Birthe Denker, som er ejer af Den gode Viking interviewes af vores Orømedarbejder, som i disse corona-tider holder god afstand ved hjælp af en mikrofon, sat på en 1 m lang stang på videokameraet.


Clay Green, der danner par med Birthe Denker, som er ejer af Den gode Viking interviewes af vores Orømedarbejder, som i disse corona-tider holder god afstand ved hjælp af en mikrofon, sat på en 1 m lang stang på videokameraet.

Coronakrisen kradser nu så meget at det gør rigtig ondt, også på de små ø-samfund som f.eks. Orø. Mange frygter med god grund at blive smittet, men krisen har også et økonomisk aspekt, som rammer mange, måske i sær de mindre erhvervsdrivende, som der findes en del af i på Orø.

Da vi for en måned siden besøgte “Den Gode Viking” vidste indehaveren Birhte Denkel ikke, om de måtte dreje nøglen om, for da var der på det tidspunkt ikke fundet en økonomisk hjælpepakke til enkeltmandsfirmaer som hendes restaurant, frisører og fodterapeuter.
Den er nu fundet, men dog ikke udbetalt endnu, og som Clay Green, fra “Den Gode Viking” sagde til Holbaekonline.dk’s Orømedarbejder: -Det kræver man har en god og tålmodig bank, nogle venlige kreditorer og is i maven.

I videoen herunder får vores medarbejder også en snak med Clay Green om Orøs fremtid efter at krisen har lagt sig: