Tre unge mænd overfaldt 49-årig på Jyderup Station

Jyderup Station. Arkivfoto: Trond Strandsberg (CC SA-BY 3.0)

To unge mænd på 16 og 20 år er sigtet for et voldeligt overfald på en 49-årig lokal mand på Jyderup Station søndag aften. En 14-årig er også mistænkt i sagen.

Overfaldet skete kort før klokken 19, da tre unge mænd tilsyneladende blev sure over, at den 49-årige var gået for tæt på dem.

De overfalddt den 49-årige med flere slag og spark, hvorefter de løb fra stedet.

Overfaldet blev anmeldt til politiet, som sendte flere patruljer til stedet, hvor de søgte efter de flygtede mænd.

Politiet afhørte den 49-årige, som efterfølgende blev kørt i ambulance til skadestuen til behandling, da han havde skader på sin næse, som skulle undersøges nærmere.

Betjentene afhørte flere vidner, som havde overværet overfaldet, og fandt ud fra vidneudsagnene frem til at to mænd fra Jyderup, som kunne mistænkes for at stå bag volden mod den 49-årige.

De to mistænkte, en 16-årig og en 20-årig, blev anholdt i en lejlighed i Jyderup, hvor de blev sigtet for vold. Her befandt sig også en 14-årig dreng, som politiet mistænkte var den tredje person, som var til stede ved overfaldet. Han blev kørt hjem til sine forældre, men vil senere blive indkaldt til afhøring.

De to anholdte blev taget med til stationen til afhøring. Da afhøringen var færdig, blev sagen vurderet af anklagemyndigheden, som besluttede, at der ikke var grundlag for at fremstille de to anholdte i grundlovsforhør. De blev derfor løsladt ud på natten, men er fortsat sigtet i sagen.

De sociale myndigheder blev orienteret om de mindreåriges involvering i sagen.

Leave a Reply