Lastbil og personbil i sammenstød

Kort efter klokken 15 i går, skete der et færdselsuheld i krydset Valdemar Sejrsvej og Gl. Ringstedvej.

Uheldet skete, da en 78-årig mand fra Roskilde i en personbil var kørt ad Gl. Ringstedvej mod sydøst og ud i krydset for at svinge til venstre ad Valdemar Sejrsvej. Her blev han påkørt af en lastbil ført af en 24-årig mand fra Nykøbing Sj., som kørte ad Valdemar Sejrsvej mod sydvest.

Bil og lastbil holdt i vejen for trafikken og blev i fornødent omfang flyttet ind til siden, så trafikken kunne passere.

Politiet optog rapport om uheldet. Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi var den 78-årige i forbindelse med svingningen kørt frem over en vigelinje og kunne derfor mistænkes for at have tilsidesat sin vigepligt.

Denne artikel er publiceret den 20. februar 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply