Mand fra Holbæk sigtet for husfredkrænkelse og hærværk

Foto: Politi.dk

En 33-årig mand fra Holbæk er blevet sigtet for husfredskrænkelse, hærværk samt våbenloven efter en episode søndag formiddag i Asnæs.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man søndag kl. 11.23 fik en anmeldelse fra en 42-årig mand fra Asnæs, som netop havde haft uønsket besøg af to mænd, der ville diskutere et økonomisk mellemværende. De to mænd var trængt ind i huset, hvor de havde kastet rundt med og ødelagt en potteplante samt ødelagt to havelamper, da de forlod stedet.

Politiet kørte til området og traf de to mænd – en 33-årig mand fra Holbæk og en 61-årig mand fra Vig – ikke langt fra anmelderens bopæl.

Manden fra Holbæk blev sigtet for husfredskrænkelse, hærværk samt våbenloven, idet han uden anerkendelsesværdigt formål var i besiddelse af en hammer.

Den 61-årige blev sigtet for overtrædelse af våbenloven, idet han var i besiddelse af en lægtehammer og en peberspray uden anerkendelsesværdigt formål i det offentlige rum.

De blev begge afhørt til sagen på stedet og kan nu vente at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod dem skal afgøres.

Politiet oplyser, at den 42-årige ikke havde ikke lidt fysisk overlast i forbindelse med mændenes uønskede besøg.

Denne artikel er publiceret den 17. februar 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply