Kørte ind i træ

En 23-årig mand fra St. Merløse kørte i nat ind i et træ i et solouheld på Bispegårdsvej i Allerslev ved Lejre.

Den 23-årig kom kørende i nordøstlig retning ad Bispegårdsvej og mistede herredømmet over bilen, da den i et sving kom for langt ud i rabatten i højre side og påkørte et træ, hvorefter bilen endte i grøften.

Begge bilens airbags blev udløst, men føreren var uskadt og kunne selv komme ud af bilen. En beboer på vejen blev vækket af braget fra bilens sammenstød med træet og gik ud for at hjælpe. Hun ringede og anmeldte uheldet til politiet.

En patrulje kørte til stedet, hvor de afhørte den 23-årige, som rutinemæssigt blev kontrolleret for, om han var påvirket af narko eller spiritus, hvilket han ikke var.

Føreren havde tilkaldt nogle venner, som var i nærheden, der havde hjulpet ham med at skubbe bilen væk fra vejen og ud i siden. Bilens havariblink var tændt, og politiet afmærkede den med minestrimmel.

Bilejeren vil sørge for, at få fjernet bilen fra vejkanten.

Denne artikel er publiceret den 7. februar 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply