Festlig Nytårskoncert med champagne og kransekage

Nytårskoncert i HOM. PRfoto.


Der er dømt tradition, ballonknald og musiske oplevelser, når der er Nytårskoncert i på Holbæk & Omegns Musikskole i Gundestrup.

Nytårskoncerten er med til at fejre Holbæk & Omegns Musikskoles 50. jubilæumssæson, så alle sejl er sat ind, for at levere en unik oplevelse. Det fortæller skoleleder Finn Reiner, der også oplyser, at man forvente meren end 100 gæster til koncerten.

Om koncerten fortæller kapelmester for HOM Salonorkester Liza Hansen:

– Der er velkomponerede stemmer til både HOM Harmonikaerne og HOM Salonorkester, og der er en masse fornyelser, som publikum kan glæde sig rigtig meget til.

– HOM Harmonikaerne bliver som altid dirigeret af musiker og musiklærer på Holbæk & Omegns Musikskole Jens Peter Jensen, som ligeledes står for melodiarrangementerne af kendte sange. Begge orkestre har sørget for, at der vil være nogle glade syng-med sange, så publikum kan tage aktivt del i koncerten.

Sidste del af nytårskoncerten indeholder naturligvis H.C. Lumbyes Champagne Galop, hvor tilhørerne får til opgave at sprænge de tildelte balloner på de helt rigtige tidspunkter.

Det er HOM´s støtteforening Kultur- & Musikforeningen af 1984, der står bag og atter er med til at få hele arrangementet til at løbe af stablen.

Koncerten afholdes lørdag den 19. januar kl. 14.00.

Billetsalget er allerede godt i gang, så hvis man gerne vil opleve nytårskoncerten kan man reservere sine billetter hos HOM på tlf. 59 66 08 66 eller mail hom@hom-musik.dk. Prisen 80 kroner inklusiv champagne og kransekage.

Leave a Reply