14. april 2024

Holbæk Byorkester sørgede lørdag inden jul for julemusik midt i julehandlen. Foto: Jesper von Staffeldt.

Holbæk Byorkester sørgede også sidste år for julemusikken. Foto: Jesper von Staffeldt.
Fra fredag eftermiddag til og med lillejuleaften summer bymidten af julemusik.

Fredag eftermiddag lægger Holbæk byorkester ud med at spille kl. 16 og med en kort pause fortsætter de til kl. 17.45. Det sker på Torvet i Ahlgade og man kan få en lille forsmag på koncerten ved at trykke HER, idet en medarbejder fra Holbaekonline dk sidste år var til stede samme sted med videokamera og mikrofoner.

Lørdag kan man lytte til julejazz med Rose Room Dixie i bymidten og lillejuleaftensdag, mandag d. 23. december, leveres musikken af Holbæk Garden, som spiller i Gendarmer gården, på Torvet i Ahlgade og i Slotscenteret.