Knivbevæbnet mand forsøgte at røve Netto

En maskeret mand forsøgte mandag aften, at begå røveri mod Netto på Munkholmvej i Holbæk.

Manden kom ind i forretningen ved 20.30-tiden hvor han med en køkkenkniv truede en kassemedarbejder til at udlevere penge. Da medarbejderen trykkede på overfaldsalarmen stak den maskerede mand stak af fra stedet i nordlig retning, uden noget udbytte.

Politiet kom til stedet og ledte forgæves efter manden i området.

Manden er beskrevet som A: Mand, Kropsbygning: Almindelig, Yderligere kendetegn: Med sort maskering foran hele ansigtet., Iført: Grå hættetrøje med hætten trukket op over hovedet og løse brune bukser., Medbragte: Lyseblå pose, Bevæbning: Køkkenkniv.

Denne artikel er publiceret den 3. december 2019 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply